Hotel A&A

Rezervoni qendrimin tuaj.

Stafi ynë profesional dhe miqësor do t'ju ndihmojë të akomodoheni në dhomën e rezervuar nga ju dhe do të jetë në dispozicion për t'ju ndihmuar me çdo gjë që ju nevojitet. Gjithashtu do t'ju ofrohet shërbim në dhomë gjatë periudhës së qëndrimit tuaj. Ofrojmë dhoma të tipologjive të ndryshme si dhoma dyshe dhe dhoma dyshe luksoze.
20
Vite Eksperience
Quality Standards
Hotel A&A

Pyetjet me te shpeshta

✓ Check-in nga ora 14:00
✓ Largimi deri në orën 11:00
Nëse dëshironi të kërkoni një check-in ose dalje të hershme ose të vonshme, mund të bëni një kërkesë të veçantë kur të rezervoni.

Hotel A&A ofron parking per klientet e hotelit.

Opsionet e dhomave në Hotel A&A përfshijnë:

Single
Double
Suite

Hotel A&A

Ne ndodhemi afer qendres se Tiranes

Hotel A&A ndodhet pranë qendrës së tiranës në një zonë karakteristike, të qetë dhe plot gjallëri, vetëm 1.3 km nga Sheshi Skënderbej, i cili ofron mundësinë për të vizituar disa nga pikat kryesore të Tiranës.