Hotel A&A

6  Rooms
Sort by
  • Title
  • Price
  • Rating
  • Availability date
Double Room
Featured

Double Room

3000 L
1
Double Room
Featured

Double Room

3000 L
1
Double Room
Featured

Double Room

3000 L
1
Double Room
Featured

Double Room

3000 L
1
Suite 8
Featured

Suite 8

5000 L
1
Suite 21
Featured

Suite 21

5000 L
1
Double Room – Hotel A&A
Hotel A&A

Rezervoni qendrimin tuaj.

Komoditet & Privatesi

Dhomat tona janë komode dhe të mobiluara në mënyrë moderne. Ato janë të pajisura me kondicioner, tualet, dush, dollap, televizor plazma me kanale satelitore dhe internet falas.